Üdvözlöm az autósiskola honlapjára látogatókat!

Az autósiskola 2003 októberében alakult, 14 éves szakmai tapasztalat után. Kezdeti nehézségeket leküzdve ma már kéthetente folyamatosan indítunk tanfolyamokat, több kategóriában. ( AM, A1B-vel, A1, A2, A, B, BE, C, CE, D )
Az eltelt évek alatt jelentős változtatásokkal és fejlesztésekkel növeltük a szolgáltatás színvonalát, figyelve tanulóink és érdeklődőink korrekt tájékoztatására. A tanfolyamra jelentkezők száma az évek során egyre jobban emelkedik.
Számunkra nagy öröm, hogy vizsgaeredményességünk nem romlott, sőt javult, ezzel emelve a képzés színvonalát. Iskolánk teljes mértékben elkötelezett a minőség iránt, ezért a Kotra Kft. oktató programját használjuk a tantermi képzés során. Bevezettük iskolánkban az e-Learning távoktatást, melyhez a tananyagot az edukresz biztosítja. A jó eredményhez természetesen nélkülözhetetlen a sok-sok türelem, segítőkészség és empátia. Elsődleges feladatunk a biztonságos közlekedésre való felkészítés. Ennek érdekében munkatársainkkal szemben szigorú szakmai emberi és etikai elvárásokat támasztunk. Oktatói csapatunkban kizárólag nagy tapasztalattal rendelkező, türelmes és megfelelően képesített elméleti és gyakorlati munkatársakat alkalmazunk.
Tanfolyamindítás hetente folyamatosan indul.
A KRESZ tanfolyam a legmodernebb oktatástechnikai eszközök segítségével folyik. Nálunk a vizsgáztatás egy helyen a szigetszentmiklósi vizsgabázison történik.
Ha tájékoztatónk felkeltette érdeklődését, várjuk jelentkezését, türelmes oktatóinkkal.
Buzás-Bandiné Szalay Éva
iskolavezető